+32 (0)89 75 44 96     I     +32 (0)485 15 40 25     I     info@c-lightproject.be     I

Verlichtingsproject: Tuinontwerper en -aanlegger Bart Peters & Jurgen Cuppens

IMG_8339

Tuinontwerper en -aanlegger Bart Peters & Jurgen Cuppens uit Oudsbergen zitten niet stil in deze periode. Begin deze maand zijn we met de verlichting en elektriciteits werken gestart van hun nieuwe werkplaats op het industrieterrein in Dilsen-Stokkem.

Voor dit project hebben we gekozen voor de binnenverlichting hebben we gekozen voor onze industrie LEDs (Highbay), de gevel verlichting werd voorzien van 30 watt Flood lights en laad/loskade werd voorzien van onze TRP03 armaturen (welk terug te vinden zijn in onze Liniar & Batten Lights catalogus).

Wenst U ook advies voor uw verlichtings en/of elektriciteits project, nieuwbouw of renovatie, neem dan zeker gerust contact met ons op.